Swazi Airways start met vluchten in November

Het nieuwe Afrikaanse luchtvaartmaatschappij Swazi Airways zal beginnen met vluchten vanaf november met de eerste routes naar Durban, Kaapstad en Harare vanaf Manzini Koning Mswati III International Airport.

Sprekend tot op de World Routes-conferentie in Chengdu, zal de luchthaven marketing en corporate affairs director Sabelo Dlamini de luchtvaartmaatschappij presenteren dat zal worden gebaseerd op Koning Mswati III en zal haar eerste routes met regionale, 50-zits vliegtuigen opereren.

Hij zegt dat de luchtvaartmaatschappij van plan is om vluchten naar Dubai en Mumbai met grotere jets te beginnen op een latere datum.

Momenteel is de enige luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven zijn Airlink, die een dienst naar Johannesburg heeft en en een vracht carrier Aghaleouko welke vluchten tussen Kenia, Swaziland en Numibia opereert, zegt Dlamini.

Hij zegt dat de luchthaven heeft gesproken met Emirates met de bedoeling om het veiligstellen van vluchten naar Dubai, maar er is nog niets bevestigd.