Emiraten biedt langste non-stop vlucht aan

In de loop der jaren hebben de luchtvaartmaatschappijen zijn constant één-uppen elkaar met hun vliegtuigen en indrukwekkende vlucht aanbod. Qantas houdt momenteel de titel voor het hebben van de langste rechtstreekse vlucht (op afstand) van Sydney naar Dallas, en Delta houdt momenteel het record voor de langste vlucht tijd op hun vlucht van Johannesburg naar Atlanta. Maar dat is aan het veranderen …

emirates-vliegtuig

Deze week, heeft Emirates aangekondigd dat het nieuwe dienst naar Panama City, die officieel zal maken het de langste non-stop vlucht in de wereld (17 uur en 35 minuten) en de enige luchtvaartmaatschappij die First Class service aanbied.

Panama City zal Emirates ‘first gateway in Midden-Amerika en biedt gemakkelijk toegang tot Latijns-Amerika, Zuid-Amerika en daarbuiten. Momenteel Emirates ‘langste vlucht duurt 16 uur en 30 minuten vliegen van Dubai naar Los Angeles.

Opgericht in 2003, Emirates is de snelst groeiende commerciële luchtvaartmaatschappij in de geschiedenis en heeft top erkenning gekregen op de prestigieuze World Travel Awards als de “World’s Leading Airline” drie jaar op een rij. Deze awards worden weerspiegeld in de Diamond First Class, Pearl Business Class en Coral Economy Class hutten. Voor meer informatie over vliegtuigen volgen kan de de rest van de website onderzoeken.