Montreal naar Beijing Non-stop

Vandaag zal een industrie markeren eerst als Air China verbindt Montreal en de hoofdstad van China, Beijing, met non-stop dienst voor de allereerste keer.

air china vliegtuig

Lijndienst wordt aangeboden drie keer per week, round-trip van Pierre Elliott Trudeau Airport Montreal naar de internationale luchthaven van Beijing Capital op zondag, dinsdag en vrijdag, met een totale vliegtijd van 13 uur en 40 minuten.

Het inzetten van de state-of-the-art Boeing B777-300ER, zal Air China een totaal van 311 zetels met 8 First Class (Mercury) lie-flat stoelen, 42 Business Class (Diamond) lie-flat stoelen en een kajuit bestaat bieden van 261 Economy Class (Spectrum) zetels, in een 3-3-3 configuratie.

On-board hoogtepunten zijn zorgvuldig geselecteerde Franse wijnen van Air China’s ‘Cellar in the Sky’ in de First Class cabine, volledig geladen, persoonlijke rugleuning audio / video-on-demand entertainment systemen in elke stoel en zowel Chinese en westerse gerechten geserveerd in elke klasse van de service.

De nieuwe route zal enige verlichting bieden aan de drukke Toronto Pearson hub en het Air Canada code-share opent nog een andere haalbare optie is voor zowel Chinese als de Canadezen op zoek te voorkomen dat reizen tussen Canada en China door middel van de Verenigde Staten, Europa of het Midden-Oosten.

De nieuwe route zou lijkt een no-brainer en zou blijken aantrekkelijk voor zowel de Canadese en Chinese zakelijke reizigers, internationale studenten en iedereen die een visum voor doorvoer kan het nodig zijn door middel van een ander land of zou gewoon liever vermijden het gedoe van een aansluitende vlucht.

De eerste vlucht was aanvankelijk te koop voor $ 449CAD, per richting, met een sterke vroege verkopen. Aeroplan, Phoenix Miles en Star Alliance frequent flyers kunnen punten verdienen op de route en inwisselen over toekomstige Air China, Air Canada en andere partner airline vluchten Star Alliance.