Geld uitsparen door multi-stops

Onze wereld is een vrij ongelooflijke plaats, dus waarom zien het slechts één stad op een moment? Multi-stop routes kunt u meerdere bestemmingen te ervaren op een betaalbare prijs; waardoor het een geweldige manier om te controleren van een paar van de plaatsen op uw verlanglijstje allemaal op een trip! Onze vliegtickets Experts delen een aantal van hun geheimen over de beste routes te nemen, en welke luchtvaartmaatschappijen u moet overwegen bij de planning van uw volgende reis.

vliegtuig volgen geld uitsparen

Er zijn veel verschillende manieren om multi-stop routes te doen, maar de makkelijkste en meest populaire manier is om gewoon gebruik maken van de route die u al op reis naar ergens tussenstop. Een tussenstop kunt u breken uw reis, versloeg de jetlag, maar zie een geweldige stad voor 24 uur of langer!

Met 2 voor 1 vluchten volgen, kunt u een extra vlucht toe te voegen aan uw bestaande, waardoor het een kosteneffectieve manier om uw vakantie te verbeteren. Zo kan u een San Diego stop toe te voegen tijdens het vliegen naar San Francisco of New York naar Chicago.

Een zeer populaire bestemming voor Canadese reizigers is Thailand. Vliegen met Air Canada naar Bangkok, kan de route u door een van de vijf verschillende Aziatische steden, dus waarom niet stoppen voor een paar dagen en breken de lange reis?

Bangkok boeddhisme

buddha-in-thailand

U kunt stoppen in Hong Kong, Seoul, Beijing, Shanghai en Tokio voor weinig extra kosten op uw ticket. Je zou zelfs kunnen stoppen in beide richtingen als je wilde. Misschien wilt u Seoul op de heenweg en Hong Kong te zien op de terugweg? De ervaring is aan jou!

Cathay Pacific biedt een andere manier om uw multi-city trip te bereiken; Hong Kong is de hub die het mogelijk maakt voor een tussenstop zonder extra kosten. Op de top van dat u kunt profiteren van unieke Cathay tarieven welke kant reizen van Hong Kong in staat te stellen uw droom Aziatische bestemming. Dus als je aan het doen bent die reis naar Bangkok, maar besluit dat u wilt meer van Azië te zien en ga naar Vietnam of Bali, dan Cathay heeft geweldige prijzen voor deze uitstapjes. Deze speciale tarieven kunnen honderden dollars minder dan het boeken van al deze vluchten individueel, en kan niet geboekt worden op het internet.

Cathay Pacific Azië

Dit is niet beperkt tot Azië wel. U kunt gebruik maken van tussenstops te nemen bij het reizen naar alle continenten. Air Canada vliegt naar Europa, dus waarom niet stoppen in Frankfurt of München op weg naar Praag? Het gaan naar Australië? Waarom niet vliegen met Air New Zealand en tussenstop in Auckland voor een tijdje en zien beide landen in een schot? Het gaan naar Afrika? Geniet van iets buiten de gebaande paden en een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar? Dit alles is mogelijk en heel goedkoop.

Wereldbol

Een andere multi-stop route wilt u misschien overwegen is een Round the World ticket. Uw Flight Centre agent zal in staat om uw droombestemming lijst te evalueren en te bepalen welk tarief het best past bij uw behoeften. ‘Officieel’ Round the World tickets worden aangeboden door Star Alliance, SkyTeam en OneWorld, die grote flexibiliteit te bieden tegen redelijke prijzen. Als alternatief patchwork samen afzonderlijk punt om tarieven te wijzen zou kunnen bereiken wat je wilt voor een lagere kostprijs, zij het met meer beperkingen.

Het maakt niet uit waar u heen gaat en wat je ziet, altijd rekening met Frequent Flyer punten. Het bereiken van een tussenstop op weg naar uw eindbestemming zal betekenen dat u zijn over het algemeen reist heel wat afstand. Zorg ervoor dat u uw ervaring te maximaliseren en verdien punten naar je volgende reis. Aeroplan wijst opbouw is de populairste kilometerstand programma voor Canadese ingezetenen, dus altijd overwegen als je punten vliegen met Air Canada of hun partner luchtvaartmaatschappijen kunnen bereiken. Punten kunnen zeer snel toe te voegen, en voor je het weet is je droomreis kan je volgende reis te verdienen voor gratis!

Al deze opties kunnen worden geprijsd voor u en geboekt worden door één van onze vliegtickets Experts op een van onze locaties in het hele land. De vakantie die je hebt gedroomd kan niet alleen uitkomen, maar uw verwachtingen overtreffen.