Hoe krijg ik een vlucht upgrade

Alsof gaan op een vakantie is nog niet zoet genoeg, het maken van een upgrade (vooral op die langeafstandsvluchten) kan uw vakantie dat veel beter. Of u zin in vliegt de lucht in Premium Economy of Business Class, we delen een paar technieken die je gewoon kan helpen in de richting van het krijgen van een upgrade op uw volgende vlucht.

krijg-een-vlucht-upgrade

Word lid van een loyaliteitsprogramma

Hebben hoge verwachtingen van een upgrade? Tenzij u een deel van loyaliteitsprogramma’s die luchtvaartmaatschappij bent, kansen zijn niet in uw voordeel. Hoewel het niet strikt noodzakelijk om in Frequent Flyer-programma van een luchtvaartmaatschappij, heb je een veel betere kans van het hebben van die drie magische letters kreeg: SFU (geschikt voor Upgrade) naast uw naam als je een gewone kaart-dragende passagier bent. Het beste wat je kunt doen om de voordelen van een frequent flyer programma te maximaliseren is om een programma te kiezen en gebruiken uitsluitend. Voordelen blijven tot de meer verhoogt u reizen en, in aanvulling op het verdienen van punten, regelmatige reizigers kunnen een ‘status’ hoger bereiken. Dit kan komen met extra voordelen, zoals toegang tot de lounge, een upgrade van kredieten, en prioritaire service levels.

Overweeg je vluchttijd

Ervoor kiezen om een vlucht te nemen tijdens een minder populaire tijd, en zelfs als je niet beschikt over een upgrade te beveiligen, kan je het geluk hebt om lege stoelen naast je in de economie te hebben. Veel luchtvaartmaatschappijen over-abonnement vluchten, waardoor midweek ’s ochtends en in het weekend’ s avonds de beste tijden om een upgrade te landen. Kijk ook eens naar vliegen op feestdagen, omdat er de neiging om minder business class passagiers die gedurende die tijd. Vliegtuigen volgen kan handig uitpakken als je de tijden weet.

Kleed je om indruk te maken

Niets schreeuwt onvoorbereid voor Business Class alsof je onder-gekleed. Als u van plan op het maken Business Class en Premium Economy stoelen, dragen business casual kleding naar de luchthaven en breng een comfortabele verandering van kleren om aan te trekken zodra uw vlucht opstijgt. Uit enquêtes blijkt dat goed geklede reizigers zijn het meest waarschijnlijk om een verhuizing naar een hogere klasse te scoren. Dit betekent dat er geen spijkerbroek, sportschoenen en andere casual kleding. Luchtvaartmaatschappijen zijn meer bereid om passagiers die eruit zien alsof ze passen in met degenen die vrijwillig het extra geld betaald te upgraden.

Check-in aan de balie

Ons leven kan handiger met de uitvinding van online check-in en de luchtvaartmaatschappij apps zijn, maar heb je ooit geprobeerd om zoet-talk een machine? Hoewel er zijn talloze manieren om in te checken voor een vlucht, geen van hen zijn waarschijnlijk resulteren in een upgrade, tenzij ze te betrekken spreken tot een werkelijke mens. Aankomst op de luchthaven eerder dan je nodig hebt om, en check-in kiosk met behulp van de luchtvaartmaatschappij. Je zult in staat om uw stoel opdracht aan te passen, en als er geen andere plaatsen beschikbaar, kunt u in staat om een upgrade te kopen tegen een aanzienlijk lagere kosten.

Flexibel zijn

Het is redelijk veilig om te zeggen dat alle luchtvaartmaatschappijen hun vluchten over-boeken, en als iedereen eigenlijk opduikt voor een vlucht, moeten ze mensen die bereid zijn om te worden verhoogd naar een later vertrek te vinden. Beschouw dit als een goede zaak; indien de vlucht overboekt, uw onderhandelingspositie is sterk. Benader de gate-agent en zo oprecht en sympathiek als je kunt. Vraag hen of ze zou overwegen re-boeking ontvangt u in ruil voor een upgrade voucher in aanvulling op wat andere prikkels ze kunnen aanbieden (soms kun je scoren een gratis hotelovernachting en maaltijdcheque indien de vlucht is de volgende ochtend). Dit zal meer kans om te werken als je niet ingecheckte bagage, die veel meer werk van de kant van de luchtvaartmaatschappijen (en de agent) om u tegen het lijf zou nodig hebben.

Vergeet niet om Smile

Met miljoenen mensen die vluchten per jaar, het is opvallend hoe weinig reizigers geven de luchtvaartmaatschappij personeel, zelfs de meest voorkomende beleefdheid van een glimlach. In een drukke, vaak overvol milieu, zijnde de stand-out passagier die lacht kan de make-or-break verschil te bewijzen als het gaat om het veiligstellen van een upgrade. Omgangsvormen kosten niets, dus zelfs als je niet aan de economy class gedeelte achter te laten, je zult nog steeds de dag van iemand opgefleurd door zich prettig en hen een glimlach. Vergeet niet dat je over te vliegen naar een andere bestemming, dat is slechts een droom voor sommige mensen zijn. Geniet van de romantiek van het zijn boven de wolken. Het is een heel bijzonder ding.

Het eindresultaat

Aan het eind van de dag zijn er geen vaste regels als het gaat om het omzeilen economie naar een upgrade te ontvangen. Toch zal een combinatie van planning, verstandige kledij en een respectvolle houding heb je in de running – zo niet voor een upgrade, dan op zijn minst een prettige vlucht.