Boek vluchten: Agent of via Internet

Ik denk dat ik vrij ervaren vanuit mijn reizende dagen te zeggen dat ik weet hoe het boeken van vluchten online werkt en waar te kijken. Ik mijn eigen vluchten geboekt vijf jaar reizen over de hele wereld en ik heb alles gedaan wat van het vertalen van de Hungarian Airlines website te slapen in de luchthaven van Hong Kong voor 2 dagen om 450 te redden.

via internet vlucht boeken

Ik kan gemakkelijk zeggen dat ik meer in mijn eerste week geleerd als een reisagent dan ik in de 5 jaar dat ik gescand, zocht en ontvet het internet op zoek naar de beste deal deden.

Ik ben een reisagent, dus aarzel dan niet onder de indruk ben ik niet-partijgebonden in dit debat, maar ik denk dat ik een goed uitgebalanceerd argument voorleggen aan de algemene lezer die op zoek is naar de reisindustrie te begrijpen en is op zoek waar voor uw geld.

Ja, het is erg handig om online te boeken; je kunt het doen vanuit het comfort van uw huis en volledig op uw eigen tempo. Er zijn een aantal websites die er zijn dat de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken (Ik heb nog maar één dat elke luchtvaartmaatschappij doet vinden). Het zal in het algemeen tonen de laagste prijs als eerste, maar dit kan een pro en een con als de website heeft absoluut geen idee wat je wilt.

Passagiers in de luchthaven Mijn belangrijkste punt hier is dat een website die u in het geheel niet in aanmerking kunnen komen, kan het u niet vragen belangrijke vragen om na te gaan wat het is je echt op zoek bent. Laten we eens kijken naar het proces van de boeking online en met een agent en dan zal dit duidelijker worden.

Eerste stap online: je zet in waar je vertrek, en de website neemt de informatie in dit systeem. Vliegtuigen volgen kan soms lastig zijn.

Eerste stap met mij: je zegt waar u wilt vertrekken, en ik stel voor andere luchthavens die dichter, minder duur om te vliegen van en handiger of mooier voor het bedrijfsleven / eerste klas klanten kunnen zijn.

Voorbeeld: Ik had een jonge man die vliegen naar Australië komen en vraag om advies. Ik redde hem 350 door hem vliegen van Detroit in plaats van Toronto.