7 redenen van verschillende prijzen bij zitplaatsen

Heb je ooit een geweldige deal gescoord op een vlucht en ontdekte je dat de persoon naast je meer of minder betaald hebt dan je? Als je ooit hebt afgevraagd waarom, er zijn een paar factoren die het prijskaartje van uw vliegticket beïnvloeden. Hier zijn 7 redenen waarom de kosten van je stoel verschillend kunnen zijn van de ene naast de uwe.

Er was een verkoop 3 maanden geleden

Hoe verder uit je boekt, hoe beter. Als u uw vlucht volgen genoeg boeken ver van tevoren, is de kans groot – je bent grijpen de beste deal. Wanneer een luchtvaartmaatschappij releases hun vluchtschema’s ongeveer 10 maanden van tevoren, de beste tijd om te boeken binnen die termijn is over het algemeen ongeveer drie maanden voorafgaand aan uw vertrekdatum; dit is de beste tijd om de gaten te houden voor die last minute verkoop en deals. Op deze nota, moet u aan te melden voor Club Red de eerste om te weten over onze flash sales, deals, wedstrijden, en nog veel meer te zijn!

tijdentabel vluchten volgen

Ik heb geboekt op het laatste moment

Last minute vluchten kan een dure last minute beslissing. Hoewel het onvermijdelijk kan zijn, boeken bij het elfde uur kan betekenen betalen voor uw vlucht op een premie.

Terwijl de beste tijd om een vlucht te boeken is ongeveer drie maanden voorafgaand aan uw vertrekdatum, zul je ontdekken dat het op dit punt dat de prijzen beginnen te stijgen en het aanbod en start de vraag om te rijden op de kosten van uw vlucht. Zodra je binnen dit tijdsbestek, de mogelijkheden zijn minder, maar nog steeds bestaan – houdt een oogje in het zeil voor last minute verkoop en aanbiedingen voor het wegen van de beste van de laatste minute beschikbaarheid en vraag een vliegtickets Expert voor hulp het blootleggen van een verborgen deal!

Ik wilde een tarief dat up te graden was

Premium vliegtarieven zijn een hoop voordelen, zoals upgrade in aanmerking te komen. Reist u op een up te graden tarief biedt u de mogelijkheid om flyers ‘beloning punten te gebruiken in de richting van een zitplaats upgrade.

Up te graden tarieven bieden opties die de goedkoopste of de laagste klasse tarief opties niet. Zo kunt u een Air Canada flexibel tarief boeken en gebruik maken van uw Aeroplan wijst in de richting van een zitplaats upgrade naar business class, een optie niet beschikbaar met Air Canada goedkoopste tarieven, ook wel bekend als Tango tarieven.

Ik kreeg een gereduceerd tarief kind

Terwijl de mogelijkheid om te vliegen op een korting komt weinigen en ver tussen deze dagen, bieden sommige luchtvaartmaatschappijen gereduceerde tarieven voor kinderen. Afhankelijk van de rit de regels van de luchtvaartmaatschappij, kunnen de kinderen krijgen tot 75% korting op het volwassenentarief. Kinderen tarieven verschillen per luchtvaartmaatschappij, dus zorg ervoor dat een Vliegen Expert vragen!

Ik ben op reis met een baby

Luchtvaartmaatschappijen rekenen zuigelingen een gereduceerd tarief en afhankelijk van waar je bent op reis naar, er zijn tijden waarin alleen de belastingen zijn al die ten laste van een kind is. Terwijl de kosten van het reizen met een baby in je schoot minimaal zal zijn, kunnen de ouders ook kiezen voor baby’s om te reizen in een zetel van zijn of haar eigen, typisch voor de prijs van het tarief van een kind. Net als de tarieven voor kinderen, de regels voor de zuigeling tarieven verschillen per luchtvaartmaatschappij, dus zorg ervoor dat een Vliegen Expert vragen!

Ik ben op reis op een Round the World ticket

Round-the-world tickets zijn op maat gemaakte tarieven van de prijs bepaald door iedere luchtvaartalliantie. Reizigers die op een één-stad vlucht zal een significant verschil in tarief van het globetrotter vliegen op een rond-de-wereld ticket moeten betalen. Round-the-world tickets zijn opgebouwd uit een reeks vluchten die stuk samen een lange reis. Elke ronde-the-world ticket geprijsd op basis van verschillende vliegtickets regels en criteria, zoals reisklasse, totale afstand, aantal continenten wordt doorgegeven door middel van, en nog veel meer.

Stel een Round-the-World vliegtickets Expert voor meer informatie.

Ik kocht een flexibele tarief

Flexibele tarieven zijn premium tarieven die reizigers die al dan niet veranderingen in de reisplannen te anticiperen ten goede komen.

Als je reist op een flexibel tarief, de premie die u betaalt biedt u de mogelijkheid om wijzigingen met minder beperkingen en straf te maken.

Zo zal een flexibel tarief in Air Canada’s economy class vooraf de keuze van zitplaatsen, verminderde verandering en annuleringskosten, en 100% van uw verdiende Aeroplan mijl toestaan (versus het ontvangen van 25% van uw verdiende Aeroplan mijl op een Tango klasse tarief.)

En natuurlijk, hoe hoger de flexibele tarief optie die u selecteert, hoe hoger de beloningen voordelen en opties, waaronder veranderingen vrije vlucht (alleen de prijs van het tarief verschil), een volledige terugbetaling als u wilt annuleren, voorrang bij het inchecken, bagage, en boarding, en 150% van uw verdiende Aeroplan mijl op een business class tarief.