Alles over het boeken van vluchten

Brandstof

Dit is 40% van de luchtvaartmaatschappijen de lopende kosten en als je op jacht naar vliegtuig volgen nu ben ik zeker dat je het merkt een opgeblazen markt als gevolg van de brandstofprijzen. Gelieve niet onder de indruk die ik ken en / of inzicht in de fluctuerende oliemarkt, (hoewel het lijkt alsof we bewust in het duister worden gehouden op die ene).

alles-over-vluchten-volgen

Seizoensschommelingen

Het is duidelijk dat het duurder is om te vliegen naar Europa in juli / augustus als het is zomervakantie, en de all-inclusive pakketten zijn duurder tijdens de Canadese winters wanneer iedereen wil een weekje zon. Toch is iets waar veel mensen denken niet na over hun bestemming. Bent u op zoek naar vliegen in Beijing de week voor Chinees Nieuwjaar? Bent u vliegen in Tel-Aviv op een joodse feestdag? Is het voedsel festival op in New Orleans die week? Is het Ramadan in Istanbul? Mijn advies? Grondig onderzoek uw bestemming.

Vliegtijd

Als je bereid bent om op de luchthaven van 4:00 of vliegen door de nacht dan ben je het opslaan van een beetje geld. Beschikbaarheid heeft een invloed, maar dit is niet altijd het priemfactor. Ik heb ooit betaalden £ 300 voor een enkele vlucht van Londen naar Rotterdam, die niet is een goede deal, en er was 6 personen op het vliegtuig, (waardoor ongeveer 150-200 extra zitplaatsen). Waar was de verkoop daar?
Dus wat kunnen we doen na factoring in al deze variabelen? We weten dat onze data, onze bestemming en de tijd die we willen vliegen. We hebben gekeken naar de factoren uit uw controle, die van belang zijn, maar laten we nu aan de slag om zaken. De meeste mensen denken dat als je een vlucht de prijs hangt af van hoeveel stoelen zijn op het vliegtuig te boeken. Dit is niet het geval; volgende keer dat je op een vliegtuig hebben plezier en vraag een aantal mensen om je heen wat ze betaald voor de vlucht. Je kon de hele vliegtuig te doen (en zijn zeer onhandig) en je zult merken dat sommige mensen dezelfde prijs, maar nooit meer betaald dan een paar dozijn. Wat is dat allemaal over?

Booking Class

Boekt u economy class zijn er veel verschillende klassen om uit te kiezen, maar alles gaat naar de dezelfde stoel, beenruimte (en mogelijk snurkende buurman) zijn. Maar het verschil tussen de prijzen is de beperkingen op je. Dus de eerste klasse is ingedeeld F klasse terwijl Business class is ingedeeld C, Z en J-klasse. Economie is vrij veel van de rest van het alfabet, dus er zijn ongeveer 20-22 verschillende prijzen die je in de economie zou kunnen betalen, zonder prijsschommelingen. In Business class zullen er drie verschillende prijzen en in eerste klasse slechts één (dit zijn over het algemeen de regels, maar niet voor elke luchtvaartmaatschappij). nog in de war? Het wordt beter.
Dus laten we zeggen dat ik boek V-klasse als het is de goedkoopste voor mijn vlucht naar Orlando. Dit ticket was $ 275 inclusief BTW. Dit ticket kan niet worden gerestitueerd en loopt een $ 200 kosten om het te veranderen. Nu dat is vrij beperkt, maar laten we zeggen dat ik boek L klasse voor $ 345? Nou dan mijn annuleringskosten is $ 100 en het kostte het me $ 50 tot mijn vlucht te wijzigen. Maar is L klasse anders als ik ben eigenlijk op het vliegtuig? Het antwoord is nee.
Het eerste wat de eerste: een luchtvaartmaatschappij zal genoeg zetels in de laagste klasse en maken het ticket niet terug te betalen aan de kosten van de vlucht dekken. Zo zijn er 40 zetels in V-klasse en ze zijn allemaal niet gerestitueerd dus daarom het geld van die 40 zetels heeft betrekking op de luchtvaartmaatschappijen kosten, en al het andere is nu winst, zodat ze tickets die variëren in termen van beperkingen en verandering kan hebben fee’s (ik probeer om dit te vereenvoudigen voor nu, zoals luchtvaartmaatschappijen het veel ingewikkelder kan maken, maar dit is over het algemeen hoe het werkt).

Iets websites hebben gedaan om mensen om online te boeken, is dit systeem te vereenvoudigen tot het punt van waardoor het bijna onmogelijk om te weten wat je precies wilt kopen. Je kiest gewoon de data, de bestemming en het zal vluchten weer te beginnen bij de absolute goedkoopste, ongeacht beperkingen / tijden die u wilt / luchtvaartmaatschappijen / reservering class vliegen. Elke client die heeft tot mij gesproken over een vlucht hebben ze online Ik vond iets anders dat is veel aantrekkelijker voor hen of het nu de prijs of logistiek gevonden. Zo had ik een vriend e-mail me een vlucht hij blij met was, en zei dat hij dacht dat hij zou een e-mail, dus ik zou het boek voor hem om mij te helpen. De vlucht had twee wijzigingen in de verschrikkelijke luchthavens en vertrok om 06:00 (het verlaten van Guelph in 03:00 naar Toronto te komen). Ik vond hem een vlucht voor een extra $ 25 per persoon die een verandering hadden en zijn vertrokken om 11 uur.

Een ander probleem met websites niet weergeven van boekingsklassen is dat als je op zoek naar een vlucht met twee passagiers en er is een zetel beschikbaar in V klasse voor $ 250 en dan de volgende level up is T klasse voor $ 325, de website vindt u twee zetels te geven T in de klas. Wij als reisbureaus gebruiken een heel ander systeem, dat geeft het boeken van klassen, zodat ik kan een op de V-klasse en de andere in T klasse boeken en bespaart u $ 75!

Vluchten charter

Een chartervlucht is in feite wanneer een bedrijf koopt elke stoel in een vliegtuig en verkoopt ze af. De redenen hiervoor zijn in het algemeen om de vlucht te koppelen aan een hotel, resort of gebeurtenis / festival. Bijvoorbeeld Sunwing in Canada maakt gebruik van chartervluchten naar hen bundelen met een hotel aan het publiek een lager tarief te bieden. Maar hoe verhoudt dit invloed hebben op ons?

Allereerst boekingsklassen zijn uit het raam, vergeet dat. 99,9% van de tijd alle tickets worden niet terugbetaald en zijn niet-veranderlijk, zodat u beter annuleringsverzekering af te sluiten voor het onverwachte en u beter zeker zijn dit de data en tijden die u wilde. Er is geen ruimte voor fouten.

Zodra u boekt, ben je veel kwetsbaarder voor het bedrijf het maken van een aantal besluiten, of potentieel te gaan brak (chartervluchten onder gaan veel vaker dan de reguliere luchtvaartmaatschappijen zoals ze lopen op ongelooflijk krappe marges). Het krijgen van uw geld terug in deze situaties is hard op zijn best en in het slechtste geval onmogelijk.

Het andere aspect dat aandacht verdient is dat je open staat voor de luchtvaartmaatschappij veranderende die vlucht op elk moment zijn. Nu als hij zegt dat een luchtvaartmaatschappij behoudt zich het recht om dat te doen, maar het is veel vaker voor bij chartermaatschappijen als hun winstmarges zijn zo laag dat ze kan nodig zijn om te hakken en vluchten te veranderen om break-even of kruipen in de winst als bepaalde vluchten niet vullen.

De waarheid van de zaak is, kunt u snap een koopje in de chaos van dit alles. Persoonlijk heb ik enige boek chartervluchten als ik ben volledig flexibel en het niet erg de luchtvaartmaatschappij het veranderen van mijn vluchttijden om een paar dagen voor of na.

alles-over-vluchten-volgen

Last Minute aanbiedingen

Er is een duidelijke beweging van de leveranciers in de prijzen om mensen te stimuleren om vooraf te reserveren om niet alleen zorgen voor een eerlijke prijs, maar de leverancier kan hun inventaris te organiseren. Dit wil niet zeggen dat er geen last-minute deals, ze zijn gewoon minder en verder tussen nu. Dus als u op zoek bent naar een last minute deal, adviseer ik het volgende:

1. Wees niet fussy- De reden dat een resort is niet opvullen komt omdat mensen het niet waren boeking. Vraag jezelf af waarom is dit zo goedkoop? Vaker wel dan niet, de reisbranche is net als alles wat-je krijgt wat je betaalt voor.

2. Wees volledig flexibel met wanneer u dus niet “elk moment van de eerste week van juli” kan gaan-, het moet “elk moment” te zijn en je moet consequent controleren.

Persoonlijk vind ik last minute deals zijn slechte prijs-kwaliteitsverhouding. Weet waar je naartoe wilt, wanneer je wilt om te gaan en zo ver van tevoren te boeken als mogelijk te maken. Als dit niet een beroep op u, dan adviseer ik je het een keer te proberen en te controleren op wat je later geboekt en kijken naar de prijs omhoog gaan. laat dan jezelf een zelfvoldane glimlach voor het opslaan van jezelf wat geld en kijken naar de sukkels scramble en betaal $ 200 meer dan jij.

Enkele vluchten

Als een one-way ticket boeken kunt u geschokt door de prijs. Soms is eerlijk, soms zijn duur, en de andere keer is het duurder dan een retourticket. De prijs van een enkele reis is volledig afhankelijk van uw bestemming.

Als je vliegt bent naar een land dat een soort van documentatie voor u om door de immigratie krijgen naast een paspoort met 6 maanden geldig vereist, dan is de kans groot dat je one-way ticket gaat erg duur en waarschijnlijk duurder dan een retourticket te zijn . Om een volledig begrip van hoe dit werkt hebben, zorg ervoor dat u kijk op onze blog over het boeken van One Way Tickets.

Agent of internet

goedkope-flightI comfortabel kunnen zeggen dat ik meer in mijn eerste week geleerd als een reisagent dan ik in de 5 jaar dat ik gescand, zocht en ontvet het internet op zoek naar de beste deal toen ik mijn weg over de hele wereld backpacked deed.

Ja, het is erg handig om online te boeken; je kunt het doen vanuit het comfort van uw huis en volledig op uw eigen tempo. Er zijn zelfs enkele websites die er zijn dat de prijzen te vergelijken van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het zal in het algemeen tonen de laagste prijs als eerste, maar dit kan een pro en een con als de website heeft absoluut geen idee wat je wilt. Mijn belangrijkste punt hier is dat een website die u in het geheel niet in aanmerking kunnen komen, kan het u niet vragen belangrijke vragen om na te gaan wat het is dat je echt op zoek bent. Als u nog niet mijn blog over het boeken van vluchten met een agent versus internet hebt gelezen, moet u om het te controleren.

Codes

volg-n-ualle-vlucuhten

Soms als je een vlucht te boeken je zou kunnen zien dat je een ticket af luchtvaartmaatschappij X hebt aangeschaft, maar het zegt dat het wordt uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappij Y. De meesten van u waarschijnlijk weet dat dit betekent dat u zal worden op het vliegtuig luchtvaartmaatschappij Y’s, hoewel je het gekocht van airline X.

Hoe werkt dit? Nou gewoon, één luchtvaartmaatschappij zetels van een andere luchtvaartmaatschappij gekocht om passagiers verder te verbinden. Bijvoorbeeld, een luchtvaartmaatschappij met een basis in Londen kunnen vinden is er een grote vraag naar vluchten naar Hong Kong, maar ze hebben alleen vluchten naar Shanghai, dus ze kopen zetels van een luchtvaartmaatschappij die vluchten van Shanghai naar Hong Kong heeft en combineer deze vluchten die in de industrie staat bekend als een code share.

Wat betekent dit voor u? Ten eerste moet je voorzichtig zijn wanneer u boekt, want als u wilt vliegen met een bepaalde luchtvaartmaatschappij te wijten aan service-normen, comfort of professionaliteit dan kun je misschien in voor een onbeleefd schok wanneer het tijd is om in te stappen.

Wat nog belangrijker is voor sommigen kan er een verschil in kosten die betrokken zijn. Je zou een hogere kosten moeten betalen om dezelfde vlucht met een luchtvaartmaatschappij boeken dan je bent met een ander. Ik kan alleen maar speculeren over de vraag waarom een luchtvaartmaatschappij wordt opgeladen meer voor dezelfde vlucht dan een ander. Ik neem aan dat dit te wijten is aan een luchtvaartmaatschappij proberen om de kosten van de aankoop zetels van de andere luchtvaartmaatschappij te herstellen.

Maar de bottom line is als je boeken, kijken wat luchtvaartmaatschappij je echt op, als het een codeshare controleer dan de luchtvaartmaatschappij wordt geëxploiteerd door. Deze handige tip is mijn cliënten wel een paar dollars hier en daar opgeslagen.

Dus nu heb ik hoop dat je een goed inzicht in hoe de vlucht prijsstelling werkt en wat moet je op zoek naar om waarde te halen uit uw boeking. Dat wil niet zeggen dat ik elk aspect van het boeken van vluchten gedekt. Er zijn nog aspecten die buiten de agenten handen goed dat u zou moeten overwegen:

Herbevestig vluchten

Je moet altijd uw vlucht herbevestigen 24 uur van tevoren om ervoor te zorgen dat de vluchttijden zijn niet veranderd en je moet rekening houden met een luchtvaartmaatschappij behoudt zich het recht voor om uw tijd en routering op elk moment wijzigen. Dit komt vaker voor chartermaatschappijen, maar dit is niet te zeggen dat het niet zal gebeuren op de grote luchtvaartmaatschappijen ook.

Lees de kleine lettertjes

Lees altijd de kleine lettertjes en weten precies wat u koopt voordat je koopt. Agenten beseffen hoe belangrijk dit is en dit is nog een ander voordeel hebben we via internet; Ik zal altijd via de kleine lettertjes met mijn klanten, zodat ze weten net als de meeste, zo niet alle, agenten, zodat ze voorkomen dat boze klanten die oneerlijk behandeld voelen alleen maar omdat ze werden geïnformeerd of niet geïnformeerd helemaal. Wanneer u online boekt het lijkt allemaal zo eenvoudig, totdat je nodig hebt om iets te veranderen, iets te annuleren of een speciaal verzoek. Ik geef toe het- ik nooit de kleine lettertjes te lezen toen ik gebruikt om mijn persoonlijke reis boeken en gelukkig heb ik nog nooit een situatie waar ik moest mijn reservering annuleren of wijzigen gehad. Aan een kant opmerking je kan gewoon vinden dat reisverzekering is de moeite waard als je de kleine lettertjes te lezen.

Dus nu ben je op het vliegtuig, je mensen om je heen hebben gesproken en zijn grijnzende zelfvoldaan omdat u uw vlucht goedkoper na het lezen van onze blog kreeg. U afstemmen op uw gratis onboard entertainment omdat u onderzocht welke luchtvaartmaatschappijen het voor gratis en welke luchtvaartmaatschappijen in rekening brengen. Halverwege de film een maaltijd wordt geserveerd en je weet dat dit luchtvaartmaatschappij serveert fantastisch authentieke gerechten omdat je ze onderzocht. Na de film die je achterover leunt en wikkel in uw deken en dommelt …