Boek enkele vliegtickets

Als een one-way ticket wilt boeken kan je geschokt zijn door de prijs. Soms is het goedkoop en soms zijn duur, en de andere keer zijn ze zelfs duurder dan een retourticket. De prijs van een enkele reis is volledig afhankelijk van uw bestemming.

enkeltje vliegticket kopen

Als je vliegt bent naar een land dat een soort van documentatie voor u om door de immigratie krijgen naast een paspoort met 6 maanden geldig vereist, dan is de kans groot dat je one-way ticket gaat erg duur en waarschijnlijk duurder dan een retourticket te zijn . We vroegen onze reis guru om ons wat meer inzicht over dit onderwerp te geven en hier is wat hij te zeggen had:

Een manier om vliegtickets zijn relatief duurder dan 1/2 van een terugkeer, en in sommige gevallen zelfs hoger dan de kosten van een volledige terugkeer tarief. Zoals landen zullen altijd documentatie nodig hebben om het doel van uw reis en het bewijs dat u in feite gaat verlaten binnen de maximaal toegestane verblijf uitkering (zoals een vlucht volgen uit het land) aan te geven, aankomen op een enkele reis zou kunnen blijken te vinden jezelf in een zeer ongemakkelijke situatie. Aangekomen op één manier, zonder de juiste documentatie zou resulteren in een verhoor door de douane en immigratie, en waarschijnlijk de toegang geweigerd en uw onmiddellijke uitzetting uit het land, hetzij via de luchtvaartmaatschappij die u vervoerd, of via de eerst beschikbare vlucht op uw kosten. Je zou ook kunnen worden op de zwarte lijst die uw vermogen om of doorvoer te reizen via dit land in de toekomst ook van invloed zou zijn. ”

Het is erg belangrijk op te merken dat in de meeste landen die u waarschijnlijk worden geweigerd invoer met een one-way ticket als je geen bewijs van verdere reis bent (je lijkt erg verdacht met een one-way ticket naar China met alleen een toeristenvisum voor 12 weken, geloof me ik ben er geweest en proberen te zeggen: “ik ben backpacken door naar Vietnam” in het Chinees is echt moeilijk).

Dit wil niet zeggen dat alle one-way tickets zijn duur. Gezond verstand zou je zeggen het gebruik van deze kennis die de immigratie is niet echt van plan om u gedoe in Montreal nadat u in Toronto aan boord, dus daarom de luchtvaartmaatschappij is het veilig om op te laden je gewoon de one-way tarief.