De evolutie van ‘All Inclusief’ reizen

Om de doorgewinterde reiziger, kan de term “All Inclusive” lijken een beetje dubbelzinnig. Ze weten dat het kan niet precies zeggen wat het letterlijk zou moeten. Hoewel het idee zelf meer dan 50 jaar geleden, toen Club Med eerst hun vakantiepakketten gemodelleerd om maaltijden, wijn en resort voorzieningen zijn onder andere en is sindsdien overgenomen door talloze hotelketens en reizen verpakkers werd geboren, is het nooit echt omvatte alle van de kosten over het algemeen gemaakt terwijl weg. In eerste instantie uw vluchten waren extra; net als uw transportkosten tussen de luchthaven en resort en de optioneel (maar sterk aanbevolen) storten van resort medewerkers. Deze kleine “extra’s” gemakkelijk bedroeg honderden dollars die je misschien niet hebt begroot. Hoewel nog steeds een goede prijs te bieden, heeft de term “All Inclusive” is en blijft op zijn best een beetje misleidend zijn.

all-inclusief-reizen met vliegtuig

Fast forward naar het concept van vandaag en men kan nog steeds gaten in de “All Inclusive” strategie. Zoals Canadese chartermaatschappijen sloeg op de vlucht en tussenpersonen verpakt direct of non-stop luchtdienst met “All Inclusive” hotelovernachtingen, voegde retour transfers en zelfs inclusief prepaid fooien, maar een Canadese vakantie groothandelaar naar voren als de ware en onbetwiste “All Inclusive” champion – Air Canada Vacations.

Hoewel niet altijd de laagst geprijsde, de insluitsels en extra toegevoegde waarde in een Air Canada Vacations vakantie maakte het de enige echte “all inclusive” optie. Samen met dezelfde transfers en resort insluitsels als zijn charter concurrenten, het boeken van een Air Canada Vacations pakket gaf je een gratis keuze van de zitting op een geplande luchtvaartmaatschappij (yup, Air Canada), evenals alle frequent flyer wijst de vlucht zou je geven als het was niet geboekt als een hotel inclusive pakket. Met de stijging van de populariteit van loyaliteit boekingen, frequent flyer punten accumulatie en verlossing werd dit een belangrijk verkoopargument functie voor veel vakantiegangers.

Dus wat nu? Het is gebeurd, toch? Hoe maak je een kampioen dat de markt achter hen onttronen? Nou ja, soms heb je niet nodig hebt. Je moet gewoon partner Air Canada met Flight Centre en gaan de hele wereld. Terwijl prepaying uw maaltijden en drankjes is vooral een Noord-Amerikaanse strategie voornamelijk ingezet in het Caribisch gebied naar onze reizen behoeften te vereenvoudigen, de meeste hotels over de hele wereld nog steeds tegemoet te komen aan hun gasten met een typisch Europees Plan (EP – geen maaltijden of dranken inbegrepen) en zal dat blijven doen dus in de nabije toekomst. Dus, als we geen maaltijden en drankjes buiten de Caraïben kunnen bestaan, wat is daar op te nemen, toch? Voer exclusieve Red Label Fares en Vacations Flight Centre en de evolutie van de “All Inclusive” uitje.

De reiziger van vandaag ziet er niet alleen naar hun bottom line, maar acht de waarde meer dan ooit en Red Label Fares en Vacations Flight Centre bieden alleen dat. Gratis-pre toegewezen zitplaats selectie, Plaza Premium Lounge (indien beschikbaar) en 200 per kamer hotel krediet, al geboekt via Flight Centre’s eigen in-house hotel en activiteiten groothandel, biedt een exclusieve kansen en de ongrijpbare waarde die is al woede. Een vliegtuig volgen geeft voldoening als je dit geld uitspaart.

Bijvoorbeeld, genieten van een verblijf van een week, 4-sterren hotel in Sydney, Australië, vliegen Air Canada, in de zetel van uw keuze (retour, van / naar Vancouver), accumuleren Aeroplan punten en te ontspannen in de Plaza Premium Lounge vóór het instappen, alle voor minder dan $ 2000CAD (per persoon, op basis van dubbele bezetting), inclusief alle belastingen.

Vrij goede deal, toch? Het wordt nog beter als je kijkt naar de waarde van de extra’s inbegrepen. Denk aan het comfort van de Plaza Premium Lounge; het zal ongetwijfeld verbetering van uw totale reiservaring. Overweeg vliegen op een premie, bekroonde luchtvaartmaatschappij. Denk aan de punten je verzamelt vliegt rondreis over de Stille Oceaan. Wist u dat u zojuist hebt verdiend een halve retourticket binnen Noord-Amerika? Bedenk dat je net 1 gratis overnachting in een centrale, 4-sterren hotel in een van de meest opwindende steden in de wereld.